Το σχολείο μας

Η εκπαίδευσή μας, προσφέρει προγράμματα εκμάθησης στην ελληνική, στην αγγλική και στη γερμανική γλώσσα.

Ο σταθμός λειτουργεί 11 μήνες το χρόνο (1η Σεπτεμβρίου – 31η Ιουλίου), και για το μήνα Αύγουστο δημιουργούμε εβδομαδιαίες δραστηριότητες.

Το ωράριο λειτουργίας του σταθμού είναι 8.00 έως 18.00 με ώρα προσέλευσης 8.00 έως 9.00 και ώρα αναχώρησης 14.15 έως 18.00. Παρέχεται η δυνατότητα για περαιτέρω δραστηριότητες (θεατρικό παιχνίδι στα αγγλικά, δημιουργική απασχόληση στα γερμανικά, yoga, ρομποτική, ζωγραφική/ εικαστικά, αρχιτεκτονική) σε όσους γονείς το επιθυμούν από τις 17.00 έως τις 18.00. Η μεταφορά προς και από το σχολείο γίνεται με ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία.

Στο σταθμό μας φιλοξενούνται παιδιά από 6 μηνών έως 5 ετών σε τέσσερα τμήματα (βρεφικό, μεταβρεφικό, προπρονήπια, προνήπια).

Παρέχεται πλήρης διατροφή (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό). Το διαιτολόγιο καλύπτει διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, αλλάζει ανάλογα με την εποχή και αποστέλλεται στους γονείς στην αρχή κάθε μήνα.

Για τη διατροφή των παιδιών, καθημερινά ελέγχονται και επιλέγονται φρέσκα υλικά και βιολογικά προϊόντα.

Η παιδίατρός μας επισκέπτεται το σχολείο μια φορά το μήνα. Εξετάζει τα παιδιά που παραπέμπουν οι γονείς ή οι εκπαιδευτικοί της ομάδας, εάν προκύψει περιστατικό κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Υπάρχει οδοντιατρική παρακολούθηση των παιδιών σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Προγραμματίζονται ομαδικές και ατομικές συναντήσεις με τη μόνιμη συνεργάτη οικογενειακής συμβουλευτικής.

Παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη σε όλα τα παιδιά.