Το Όραμά μας

Ένα σχολείο για μικρά παιδιά με μεγάλα όνειρα

Στον πλανήτη μας, τα παιδιά είναι η καλύτερη στιγμή της ανθρώπινης εξέλιξης. Για εμάς, κάθε παιδί είναι ένα μικρό θαύμα με απεριόριστες δυνατότητες αλλά και ειδικές απαιτήσεις. Γιατί κάθε παιδί είναι μοναδικό. Μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών περίπου, όλα τα παιδιά λειτουργούν και μαθαίνουν όπως μόνο οι ευφυείς άνθρωποι μπορούν. Αναπτύσσονται εξαιρετικά γρήγορα, κατακτούν εύκολα όλα τα δύσκολα αναπτυξιακά στάδια και θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο αλλά και τον εαυτό τους. Όλα αυτά όμως μόνο εάν βρεθούν στο ιδανικό περιβάλλον. Ένα τέτοιο απαιτητικό μικρόκοσμο έχουμε δημιουργήσει στο my little planet. Έναν πλανήτη φτιαγμένο για βρέφη και μικρά παιδιά που να τα καταλαβαίνει και να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους.

Ο Σταθμός μας

Κάθε παιδί, ένας ολόκληρος μικρός πλανήτης

Κάθε παιδί μοιάζει με ένα μικρό ξεχωριστό σύμπαν που δημιουργείται, εξελίσσεται, αναπτύσσεται και προετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο. Και όλοι εμείς στο my little planet είμαστε εδώ για να το βοηθήσουμε να το πετύχει. Γι’ αυτό και το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα προσφέρει εκμάθηση στην ελληνική, στην αγγλική και τη γερμανική γλώσσα, δραστηριότητες ανάπτυξης νοημοσύνης-ανάλογα με την ηλικία- πειράματα και πειραματισμό με ασφάλεια, άσκηση και φυσικά ελεύθερο παιχνίδι.

Στο σταθμό μας φιλοξενούνται παιδιά από 8 μηνών έως 5 ετών σε τέσσερα τμήματα (βρεφικό, μεταβρεφικό, προπρονήπια, προνήπια).

Παρέχεται πλήρης διατροφή: πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό. Το διαιτολόγιο αλλάζει κάθε μήνα και προσαρμόζεται ανάλογα με την εποχή.  Για τη διατροφή των παιδιών επιλέγονται καθημερινά φρέσκα προϊόντα.

Η παιδίατρός μας επισκέπτεται το Σταθμό μια φορά το μήνα για γενικό τακτικό έλεγχο. Προσφέρεται επίσης οδοντιατρική παρακολούθηση των παιδιών σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον 3 φορές το χρόνο επισκέπτεται το my little planet ειδική λογοθεραπεύτρια που εξετάζει τα παιδιά μόνο μετά από έγκριση των γονιών.

 

Παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη σε όλα τα παιδιά.

Ωράριο και άλλες δραστηριότητες

Λειτουργούμε 11 μήνες το χρόνο (1η Σεπτεμβρίου – 31η Ιουλίου). Το μήνα Αύγουστο δημιουργούμε εβδομαδιαίες δραστηριότητες (summer camps).Το ωράριο λειτουργίας του σταθμού είναι 8.00πμ έως 18.00μμ. Προσφέρουμε  ευέλικτο ωράριο με ώρα προσέλευσης 8.00πμ έως 9.00πμ και ώρα αναχώρησης 14.15μμ έως 18.00μμ. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς με το ιδιόκτητο πουλμανάκι μας.